Potrebujeme:
690 g hrudkového tvarohu
380 g bieleho jogurtu (nesladeného)
100 g zmäknutého masla
4 vajcia
2 balíčky vanilkového pudingu
4 lyžice agáve sirupu alebo medu
cca 200g jahôd
Postup:Dáme predhriať rúru na 180°C. Vo väčšej miske tyčovým mixérom rozmixujeme tvaroh s bielym jogurtom. Pridáme maslo, vajcia, vysypeme vanilkový puding a primiešame agáve. Všetko poriadne pomixujeme a vylejeme do tortovej formy (s priemerom 24 alebo 26 cm). Jahody zbavíme lístkov a prekrojíme na polovice. Poukladáme ich do kruhu po celej ploche. Pečieme 20 minút pri 180°C a potom teplotu znížime na 150°C a pečieme ďalších 20 minút.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára